Om Oss

Välkommen till Stuntwood - Vi är specialister på snowboard och skateboard. Kaxigt kanske men vi tycker att vi är riktigt bra på det vi gör och vi hoppas att du vill använda vår hjälp. Vår butik handlar om att erbjuda dig vår samlade kunskap oavsett om du vill veta vart de bästa åken finns eller vilken bindning som passar bäst till vilken bräda. 

Vi har skapat den här butiken för att hjälpa just dig som vill köpa en ny snowboard eller skateboard. Det är en djungel med alla produkter och varumärken och vi tyckte att det saknades butiker som erbjöd rätt kunskap för att hjälpa dig som kund att köpa rätt. 

Vi har testat mer eller mindre allt vi säljer i vår butik och har själva valt ett utbud som vi tycker är roligt och som ska passa för den svenska marknaden oavsett om du är nybörjare, gillar djupa pudersvängar eller spenderar timmar i parken så kommer vi att hjälpa dig köpa rätt. 

Vi har spenderat större delen av våra liv på bräda. Tillsammans har vi erfarenheter som sponsrade åkare där Zebbe bl.a. har tävlat på global nivå, filmat internationella filmprojekt och Salle jobbat tillsammans med flertalet märken samt några av de största eventen inom svensk snowboard. Vi är fortfarande med och vill utveckla svensk brädsport och främja den kultur vi själva ser oss som en stor del utav.

Så har du några funderingar hör av dig, så hjälper vi dig!


// Zebbe och Salle

Service | Vallning | Uthyrning

Snowboardälskare! Välkomna till vår service- och vallaavdelning. Vi har lång erfarenhet och kunskap om snowboard och erbjuder en bred tjänsteportfölj, från enklare reparationer till kompletta splitboard-uthyrningar.

Gör din snowboard redo för säsongen med vår expertis. Vi utför allt från belagsskador till lättare topsheetslitage och har allt vi behöver för att ta hand om småslitage och skador. Och för ett optimal glid i backen, se till att valla din snowboard hos oss. Vi vallar för hand med den rätta typen av valla för just din destination.

Har du planer på topptursäventyr? Då har vi lösningen för dig med vår splitboard-uthyrning. Vi har utrustning från ledande varumärken som Slash och Jones snowboards, med allt från splitboard till bindningar, stighudar och stavar. Du behöver bara ha dina egna snowboardboots, och sedan är du redo för äventyret!

Kom in till oss och få hjälp med allt du behöver för en fantastisk säsong på snö!

Priser

Helservice: 549:-
Inkluderar: Reparation av belagskador/Topsheet inkl vallning. 

Vallning: 349:-
Inkluderar rengörning av belag, samt vallning för hand.

Splitboardhyra - Klicka här nedan för priser

Se priser för splitboardhyra här
Besök oss

Butiken
Swedenborgsgatan 3,
118 48 Stockholm

Ibland kan det vara skönt att komma in och känna o klämma på prylar eller få snacka med oss som driver butiken. Vår butik i Stockholm har samma utbud som du finner på webben och vi hjälper dig mer än gärna med olika typer av service. Alltifrån att valla din bräda, byta kullager på din skate eller hjälpa dig att forma snowboardboots.

Det här är vårt lilla hem i brädvärlden och du är varmt välkommen att komma förbi på en kaffe och snacka prylar med oss.

Swedenborgsgatan 3, 118 48 Stockholm

Välkommen!

öppettider:

Mån - Fre: 12:00 - 18:00
Lör: 12:00 - 17:00
Sön: Stängt

Phone: +46 8 350 919

Ring oss
Det här säger våra kunder om oss

Stina Richard - Google Review

I'm so happy that I found out about Stuntwood. I rented a Splitboard with all that comes with for randonnée and Jocke help me with everything and the equipment was great! Without him and Stuntwood I wouldn't have had such a great time during my trip! Amazing service, friendly people and great equipment! I will definitely rent from Stuntwood next time I go on a randonnée trip again.

Zebran Alfvén - Google Review

Mycket trevlig och hjälpsam ägare, passionerad. Rekommenderade och beställde en byxa som var precis vad jag letade efter! Kommer absolut tillbaka till Stuntwood!

John Moriarty - Google Review

Stumbled across the store after picking up my first ever board from around the corner, we opened up the board together with excitement. I was In need of boots and bindings. I couldn’t have found a better place...super friendly & knowledgeable. He put the time to find, build & guide me through the best set up for a beginner. I learnt a lot and didn’t walk away spending a fortune. 5 stars. P.S the owner did all of this with a cast broken arm. What a dude!

Max Månsson - Google Review

Sveriges bästa snowboardbutik? Högst troligt! Kunnig personal, stort utbud, grym personlig service. Har du vägarna förbi Stockholm så ge dom ett besök, eller varför inte ta en titt i webshopen?

Följ oss
@stuntwood

@stuntwood.se

Följ gärna oss på Instagram för en inblick i vår vardag.

Checking...